Tijdelijke secretaresse nodig? MAGIK support helpt u graag verder!
MAGIK support verzorgt diensten op het gebied van secretariële en administratieve werkzaamheden.
Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Dan bent u bij MAGIK support aan het juiste adres!
De freelance secretaresses van MAGIK support staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Martine is weer beschikbaar – parttime

Bent u op zoek naar een gedreven en enthousiaste (directie)secretaresse / PA / Office Manager met jarenlange ervaring die tijdelijk voor u de secretariële en administratieve werkzaamheden uit handen neemt vanwege bijvoorbeeld et zwangerschapsverlof of (langdurig) ziekte van uw huidige assistent? Martine is weer beschikbaar, tussen de 16-32 uur per week in regio Utrecht / Randstad.

Interesse? Neem dan nu contact met haar op.
hand(1)

Nieuwe klus bij WE Fashion

Martine start vandaag weer voor een bekende klant van MAGIK Support, namelijk WE Fashion. Zij gaat 3 dagen per week als directiesecretaresse/personal assistent (PA) aan de slag voor niemand minder dan de CEO.  Een drukke klus, dus we wensen haar veel succes!  Aangezien zij al 2 keer eerder bij deze organisatie werkzaam is geweest zal dat zeker gaan lukken.

PA opdracht bij H.J. Heinz verlengd tot half november!

Xander de Buisonjé brengt ode aan de ‘Secretaresse van het Jaar’

Op donderdag 21 april 2011 organiseerd  Manpower de 25ste editie van de jaarlijkse verkiezing ”Secretaresse van het Jaar’, dit jaar met het thema ‘Ode aan de secretaresse’.

Op Secretaressedag zal Xander de Buisonjé de winnares van deze verkiezing bekendmaken én toezingen in het NH Barbizon Palace te Amsterdam.
Iedereen die een topsecretaresse heeft of kent, kan haar/hem tot en met 11 maart aanmelden. Maar ook secretaresses die zélf in aanmerking denken te komen voor de titel kunnen zich aanmelden. Van alle aanmeldingen kiest een vakjury 10 halve finalisten. Vervolgens kan er online op de 10 halve finalisten gestemd worden. Het aantal stemmen weegt mee in het oordeel van de jury om tot 3 finalisten te komen. Ook op deze 3 finalisten kan uiteindelijk online gestemd worden.

7 maart start nieuwe opdracht H.J. Heinz

Martine is bij H.J. Heinz teruggevraagd om per 7 maart 2011 de Personal Assistant op de afdeling Supply Chain te vervangen gedurende haar zwangerschapsverlof.

Per 14 februari 2011 weer beschikbaar

Op zoek naar een tijdelijke PA, directiesecretaresse, secretaresse, management assistant of office manager?

Martine is per 14 februari 2011 weer beschikbaar voor een nieuwe tijdelijke opdracht.
Neem nu nog contact met haar op!

Nieuwe opdracht bij H.J. Heinz

Half oktober 2010 is Martine bij een nieuwe opdrachtgever gestart als P.A. op de afdeling Legal bij H.J. Heinz te Zeist.

Zij vervangt tijdelijk de Personal Assistant gedurende haar zwangerschapsverlof.

5 uur GRATIS secretariele diensten bij OnlinePA

Maak nu kennis met OnlinePA.nl en ontvang met code ‘MEIACTIE’ 5 uur GRATIS secretariële diensten in de maand mei!

Heeft u geen tijd voor de kleinere klusjes die alsmaar blijven liggen? OnlinePA.nl neemt graag deze klusjes uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

Bij OnlinePA.nl kunt u als ondernemer, maar ook als privé persoon snel en voordelig uw persoonlijke assistente inschakelen wanneer u deze een aantal uren per dag, per week, per maand of per jaar nodig heeft.

De voordelen op een rijtje:

  • U hoeft geen assistente, zoals (Directie)Secretaresse, Personal Assistant, Office Manager, Management Assistant in dienst te nemen met alle maandelijks terugkerende kosten zoals loon, reiskostenvergoedingen, verzekering etc. van dien;
  • Wij hebben geen werkplek bij u op kantoor nodig, wij werken online;
  • Wij sluiten slechts een opdrachtbevestiging per dienst of aantal diensten af, dus geen arbeidsovereenkomst;
  • Geen reistijd- en kosten

Actievoorwaarden:
U komt alleen in aanmerking voor deze gratis diensten wanneer u één van onze abonnementen afsluit.

Neem nu contact met ons op en geef de secretariele en/of administratieve taken uit handen bij OnlinePA.nl

Secretaresse gedijt goed bij extra aandacht

15 april 2010 – Ruim de helft van de Nederlandse secretaresses zegt extra motivatie te putten uit een attentie op secretaressedag. Uit onderzoek van uitzendorganisatie Unique komt naar voren dat van de 180 ondervraagde secretaresses 53% aangaf een blijk van waardering zeer op prijs te stellen.

Daarnaast meent 17% dat de binding met de organisatie verbetert door dergelijke aandacht. De overige 30% zegt nauwelijks waarde te hechten aan de speciale aandacht. Sinds 1989 is de derde donderdag van april landelijke secretaressedag. De laatste jaren lijkt het belang van deze dag echter alleen maar verder toe te nemen. Naast het online onderzoek heeft Unique, dat gespecialiseerd is in office personeel, een gesprek gehad met enkele van haar eigen secretariële flexmedewerkers. Daaruit kwam onder meer naar voren dat het verwachtingspatroon waarmee secretaresses te maken krijgen steeds hoger wordt.

Daardoor breidt in veel gevallen ook het functieprofiel uit. `Wij herkennen het feit dat de functie van secretaresse steeds breder wordt. Helemaal na de vele reorganisaties die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden`, meent algemeen directeur Jeannine Peeck van Unique.

Bron(nen):
managersonline.nl (15-4-2010)

‘Secretaresse is mijn oog en oor’

HARDENBERG – door Cor van Dalen. woensdag 14 april 2010 | 21:15

De secretaresse is niet meer die dame in mantelpak die brieven typt, telefoon doorverbindt en koffie serveert.

Tegenwoordig is de secretaresse een planner, analist, organisator en initiator en nog steeds de gastvrouw van onderneming of afdeling. Ingegeven door die verandering en om aandacht te vestigen op de opleiding management assistente, heeft het Alfa-college aan de vooravond van de Nationale Secretaressedag de Hardenbergse Secretaresse van het Jaar gekozen.

De primeur van deze nu jaarlijks te houden verkiezing was voor Sandra Wenker, directiesecretaresse van de Baalderborg Groep. Ze werd door een jury gekozen uit door bedrijfsdirecteuren genomineerde kandidaten. “Sandra verdient het omdat zij in ons werkoverleg mij op subtiele wijze vertelt hoe onze organisatie er voorstaat. Ze is mijn oog en oor en weet vaak veel eerder als er ergens problemen zijn”, aldus Baalderborg-directeur Kees Erends. “In korte tijd kan ze zonder morren een enorme hoeveelheid werk verzetten, altijd is alles tip top in orde, ze maakt perfecte verslagen en heeft al een jaar lang het werk overgenomen van een naaste collega die thuis is in verband met familieomstandigheden”, roemt Erends zijn secretaresse. “En als daar aanleiding voor is wijst ze mij op zaken die ik wellicht anders zou kunnen doen.” Het leverde Sandra Wenker de titel Hardenbergse Secretaresse van het Jaar 2010 op. De prijzen, een sjerp, bokaal en ballonvaart, werden uitgereikt door Roelie Brink, secretaresse van Stad Hardenberg Promotie. Dat gebeurde tijdens een speciale ‘ladies night’ in het LOC, waar het Alfa-college poogde secretaresses in de watten te leggen. Zo waren er modeshows van Hardenbergse zaken, konden de dames informatie krijgen over uiterlijke verzorging en was er een workshop Zumba. Ook werd er een leerling van het Alfa-c0llege in het zonnetje gezet. De sjerp en bebehorende prijzen voor het Secretarieel Talent gingen naar Lisa Runherd uit Witharen. Ze loopt in het kader van haar opleiding stage bij beauty- en kuurinstituut Nolderwoud. “Leergierig, overal inzetbaar, klantgericht, vriendelijk en nooit te beroerd om werkzaamheden uit te voeren die buiten haar taakomschrijving liggen”, aldus het bedrijf in de motivatie, die als winnende door de jury werd gekozen.

Volgende pagina »