Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Dan bent u bij MAGIK support aan het juiste adres!
Tijdelijke secretaresse nodig? MAGIK support helpt u graag verder!
MAGIK support verzorgt diensten op het gebied van secretariële en administratieve werkzaamheden.
De freelance secretaresses van MAGIK support staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hubrecht Institute

Opdracht:

Half januari 2010 is Martine bij een nieuwe opdrachtgever gestart, het Hubrecht Institute te Utrecht. Zij vervangt tijdelijk de secretaresse die wegens ziekte uit te running is.

De taken zijn o.a.: agendabeheer, notuleren van het directieoverleg, staff meeting, en andere vergaderingen. Daarnaast behoren ook het boeken van vluchten en hotels, ontvangen van gasten, registreren van studenten, archiveren en digitaliseren, beheer van de website en het intranet en het verzorgen van lunches tot het takenpakket.

Bedrijf:

Het Hubrecht Instituut is onderdeel van de Koninklijke Nederland Akademie van Wetenschappen (KNAW) en richt zich op Developmental Biology (voornamelijk van dieren) en stamcelonderzoek (met inbegrip van de foetus, volwassenen en kanker cellen).

Werk varieert over het veld van de biologie, van de activatie en inactivatie van genen, de ontwikkeling van hele organen zoals het hart, de darmen en de hersenen. Een van de doelstellingen van het onderzoek is de mogelijkheid om organen die schade hebben geleden reparatie ontwikkelen (bijvoorbeeld tijdens een hartaanval). Embryonale stamcellen en weefsels zorgen voor vitale aanwijzingen over hoe dit te doen.

UMC Utrecht samenwerking met het Hubrecht Instituut is uniek in haar assortiment, omvat de gehele ontwikkelingsbiologie van dieren, van bevruchting tot volwassen organisme.