MAGIK support verzorgt diensten op het gebied van secretariële en administratieve werkzaamheden.
Tijdelijke secretaresse nodig? MAGIK support helpt u graag verder!
Bent u op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Dan bent u bij MAGIK support aan het juiste adres!
De freelance secretaresses van MAGIK support staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

The Entertainment Group

De opdracht:

Begin september 2008 startte de opdracht van Martine als Personal Assistant bij The Entertainment Group in Hilversum. Kort achter elkaar vertrokken de twee assistentes en zocht de directie snel naar een geschikte kandidaat die tijdelijk de drukte op kon vangen.

Als Personal Assistant werkt Martine voor de CEO, CFO, CCO en een van de aandeelhouders. Een erg afwisselende functie, maar af en toe ook hectisch.

Naast het agendabeheer, telefoon, archiveren etc., heeft Martine als gastvrouw gewerkt tijdens de concerten Symphonica In Rosso met Lionel Richie en Wit Licht van Marco Borsato. Eind januari 2009 liep deze opdracht af.
——————————————————————————–

Het bedrijf:

The Entertainment Group, afgekort TEG, is een Nederlandse productiemaatschappij die zich met name richt op Nederlandse artiesten en evenementen. Het hoofdkantoor van TEG is gevestigd in Hilversum.

TEG is bij het grote publiek vooral bekend vanwege de organisatie van de concertreeks van Wit Licht van Marco Borsato, Symphonica in Rosso van Marco Borsato (2006), Paul de Leeuw (2007) en Lionel Richie (2008) van de concerten van Guus Meeuwis in het Philips Stadion.

Bron: wikipedia